Ervaringen

Marjan heeft een creatieve manier om te reflecteren op eten én je eetgewoontes.
Ze maakt je op prettige wijze duidelijk welk eten niet goed is of slecht bijdraagt aan je doel om af te vallen. Het gebeurt op een ontspannen, bijna speelse wijze. Het monitoren van de staat van je gewicht en ander lichamelijke condities helpt.

Sjoerd

 

Ik was uit mijzelf gewicht verloren maar het lukte mij niet om stabiel te blijven. Hierdoor heb ik de stap gezet om naar Marjan te gaan. Ik ben erg blij met deze stap. Ze heeft erg leuke recepten, zeer interessante weetjes en tips. Met de combinatie luistert oor (als ik weer eens een dip heb), coachend en motiverend  vind ik het heel erg fijn. Ik ben erg enthousiast over Marjan. Het is geen dieet maar een heerlijke en bovenal gezonde levensstijl! Ik voel me erg goed bij Marjan en kan haar iedereen aanraden!

Yvonne

 

Na lang wikken en wegen heb ik toch de stap gezet om naar Marjan te gaan en daar heb zeker ik geen spijt van. De manier waarop zij werkt sprak me op haar website al aan, nl geen streng dieet maar “gewoon” gezond eten. Marjan legt je uit hoe je de productetiketten goed leest. Hierdoor koop/eet je bewuster. Door haar is me duidelijk geworden dat je lichaam behoefte heeft aan “voeding” ipv “vulling”. Aan de informatie en de adviezen heb ik veel gehad en ook de recepten die je meekrijgt zijn leuk om te maken en vooral lekker om te eten.

Daarnaast is Marjan een leuke vrouw, met gevoel voor humor die met veel passie haar beroep van gewichtsconsulent uitoefent.

Wat mij betreft een aanrader!

Jeanet

 

Mijn ervaring bij Marjan,

Toen ik kwam was ik al bezig om gewicht te verliezen maar twijfelde of ik het wel op de juiste manier deed. Door Marjan kwam ik erachter dat ik juist veel meer en afwisselender moest eten. Het resultaat was al snel voelbaar , de duizeligheid was in korte tijd verdwenen en voelde me ook veel energieker. Wat ik ook erg prettig vind is haar luisterend oor. Als ik weer even een dip heb en eigenlijk weer wil gaan eten, merk ik door haar houding en support dat ik weer snel mijn motivatie heb om door te gaan. Momenteel zit ik op het gewicht wat ik prima vind, maar blijf nog wel bij Marjan om samen met haar te werken dat ik niet ga schommelen maar hierop blijf.

Met vriendelijke groeten,

Maaike

 

Hallo ik ben Bas, en ik ben nu al best lang bij Marjan. Ik ben 14 jaar. Ik vindt het heel goed hoe Marjan met mij om gaat. Ze is heel erg lief, en ze helpt je goed.

Ze heeft ook veel leuke ideeën voor recepten. Zo heb ik al best veel recepten mee gekregen. En die waren echt heel erg goed(en lekker!). Ze werkt ook goed met mij. Ze heeft mij echt al enorm geholpen. Met allemaal dingen, zoals wat je beter kan eten. Ik vindt het heel erg fijn dat ik naar haar ben toe gegaan. Ik heb veel geleerd van Marjan. Dus ze is echt een aanrader!

geschreven door Bas.

 

Marjan begeleidt mijn kind (13) in het ontdekken van goede voeding. Zonder een streng dieetregime helpt ze door middel van het geven van inzicht, van wat er in voeding zit en wat het met je doet. Heldere adviezen in wat te eten en hoe te verdelen op een dag. Heel leuk hierbij is ook de recepten uitwisseling. Wij eten nu thuis met het hele gezin gezond en in ieder geval weloverwogen. Mijn kind heeft er baat bij en vindt het leuk om naar Marjan toe te gaan. Marjan is een prettig integer persoon en ik zou haar dan ook echt (bij deze) willen adviseren bij problemen met je gewicht of dat van je kind.

Jolanda

 

Ik ben erg tevreden. Het is goed vol te houden en je krijgt goede hulp, leuke recepten en interessante weetjes.

Ik was verbaasd toen ik hoorde wat ik allemaal kon eten en ben nu ongeveer 5 kilo afgevallen.

Sharon

 

Marjan luistert goed naar wat haar klanten ervaren en

weet aansluiting te vinden.

Ik ervaar dat ze mij over drempels heen laat stappen.

Ze komt elke week met praktische, leuke én lekkere tips!

Natasja

 

Hallo allemaal

Als je graag wilt afvallen, ben je bij Marjan aan het goede adres.

Ik ben al 11 kilo afgevallen, op mijn beste moment.

Doordat ik de neiging heb te weinig te eten, word ik weer zwaarder.

Kom allemaal naar Marjan en val af!

Dennis

 

Ik ben erg enthousiast over de methode van Marjan.

Het gaat om gezonde voeding en niet alleen maar om calorieën tellen.

Op deze manier verander je je eetpatroon écht en houd je het dus lang vol!

Renske

 

Goed advies.

Je lijnt niet.

De gewichtsconsulente is positief ingesteld.

Je krijgt zelfs een compliment ook al ben je maar 2 of 3 ons afgevallen.

Vraagt ook aan je of het allemaal gelukt is en of je een eetbui hebt gehad.

Ik ben erg blij met Marjan.

Loes

 

Niet meer eten, maar meer eten.

Het gaat er dus gewoon om, wat je in je mond stopt.

Dat is voor mij dé manier om met mijn spijsvertering en dus mijn gewicht om te gaan.

Geweldig!!

Jeanne

 

Dankzij de hulp van Marjan is bij mij begin april de zogenaamde knop omgegaan met als resultaat dat ik 10 kilo ben afgevallen. Uiteraard moet ik wel goed uitkijken voor de bekende valkuilen, ja ja…..ik weet het nu zeker, ik ben echt een emotie eter. Door regelmatig naar Marjan te gaan weet ik me goed in balans te houden. Ik ben Marjan en natuurlijk ook wel een beetje mezelf (je moet het uiteindelijk allemaal zelf doen) dankbaar dat het zo goed gaat.

Jose

 

Dankzij de goede hulp van Marjan, ben ik al een aantal kilo’s kwijt. Door de goede motivatie, hulp en tips, leer je eetgewoontes te verbeteren en te veranderen. Elke week een kleine reflectie doet je goed en motiveert je om door te gaan. Ik zou Marjan iedereen aanraden, want er wordt zeker weten resultaat geboekt. Afvallen op een leuke manier, af en toe een klein cadeautje en elke week nieuwe weetjes en recepten. Alle hulpmiddelen om af te vallen en verantwoord te eten vind je bij Marjan!

Samantha

 

Op 7 januari 2013 ben ik voor het eerst bij Marjan geweest.

Ik begon op ruim 82 kilo, nu 8 afspraken verder ben ik al 9 kg kwijt!

Zonder Marjan was dit zeker niet gelukt.

Elke week nieuwe recepten en weetjes, leuke tips en leuke gadgets.

Deskundig en verantwoord advies + een stok achter de deur.

Ik voel me altijd heel fijn bij Marjan en raad haar bij iedereen aan!!!

Sandra

 

Ik ben begin januari bij Marjan gekomen en gevraagd of ze mij kon helpen met mijn gewicht en natuurlijk kon ze dat. Ik ben zeer blij met Marjan, geeft deskundig advies, leuke recepten om te proberen en vooral dat bemoedigende, opbeurende praatje wat we hebben, Ik ben nu ruim 6 kilo afgevallen dankzij Marjan, zonder haar had ik het niet gekund. Ook krijg je een leuke beloning als het lukt en het stimuleert je om door te gaan. Ik blijf zeker bij Marjan komen, want er moet nog meer af. Maar voor nu alvast bedankt Marjan en ga zo door. gr Mary 10-03-‘13

 

Al jaren vind ik mezelf te dik, afvallen betekende voor mij strijd & afzien.

Ik nam elke dag bij het eten een rood wijntje en omdat ze me zo lekker smaakte, bleef ik de hele avond wijn drinken. Bij wijn hoort een hapje en zo kwamen er kilo’s bij. Het effect van dagelijks wijn drinken was ook dat ik me de volgende ochtend slecht voelde. Ik nam me elke keer voor niet meer te drinken en toch deed ik het (bijna) elke dag weer. Voelde ik me slecht, dan was dat een reden om toch maar weer een wijntje te nemen.

Ook gebeurde het regelmatig dat ik me volpropte met dat wat er voorhanden was, eten om het eten.

Stapje bij beetje ben ik me door Marjan bewust geworden van mijn eet & drinkpatroon.

Ik kan er nu voor kiezen om wijn te laten staan in plaats daarvan zet ik een heerlijke pot thee.

Bij een ‘prop’ moment denk ik: wat levert het op als je er niet van geniet?

Het is fijn dat Marjan achtergrond informatie heeft over producten waarom ze wel of juist niet goed zijn om te nemen.

Sinds ik bij Marjan in behandeling ben is er iets veranderd, omdat ik wordt gecoacht neem ik de verantwoording voor wat ik zelf zoal eet. Afvallen is geen strijd meer tegen een dieet.

In haar werkwijze legt Marjan de nadruk op bewustwording, bewegen en ook heel belangrijk; complimenten aan jezelf geven.

Ik ben Marjan dankbaar, doordat ik afval ga ik meer van mezelf houden, al met al is de kwaliteit van mijn leven verbeterd, voel me gezonder, mooier en fitter.

Jacqueline

 

Binnen een paar weken heeft Marjan mij bewust leren ‘eten’ en ben ik zichtbaar een aantal kilo’s  lichter geworden. Belangrijkste is dat Marjan ook geestelijke ondersteuning biedt als het even wat minder gaat.

Hierdoor kan ik zeker zeggen dat ik er zeer veel aan heb gehad en nog steeds heb. Dankzij lekkere en makkelijke recepten van Marjan, vind ik het zelfs leuk om te kokkerellen en mezelf op een verantwoorde manier te verwennen.

Jessica

 

Marjan geeft achtergrond informatie over voeding die je inzicht geeft. Hierdoor ben je bewuster bezig je voedingspatroon te veranderen.

Marjan luistert goed en probeert zo goed mogelijk aan te sluiten om samengewoontes te bespreken en te veranderen.

Marjan neemt tijd, ondersteunt met materialen, suggesties en recepten. Alles op papier, het ziet er verzorgd en origineel uit!

Marian

 

Marjan helpt me om een nieuw ritme in mijn leven te krijgen. Allereerst door bewust te eten. Wat eet ik? Wat zijn alternatieven? Het gaat dus veel verder dan calorieën tellen. Daarnaast ook door beweging in te bouwen. Het is voor mij meer een structurele aanpassing in levensstijl geworden dan een snelle afvalrace.

Henry

 

De manier waarop Marjan te werk gaat is heel positief en motiverend.

Het heeft mij op een prettige manier geleerd dat je op een vrij makkelijk manier heel bewust wordt van je dagelijkse eetpatroon.

En dat het echt mogelijk is om daadwerkelijk gewicht te kunnen verliezen door normaal te eten zonder “strenge diëten”.

Audrey

 

Marjan is een uitstekende coach en speelt in op de leefstijl die je hebt.

Ze heeft mij gezonder en bewuster leren eten, met als gevolg dat ik blijvend minder weeg.

Leuk die kilootjes eraf!

Ik kan Marjan echt aanbevelen aan iedereen die op een rustige en eigen wijze wil afvallen.

Noor